miercuri, 9 aprilie 2014

Home » , , , , , , , » 47 Ronin – Ronin: 47 pentru răzbunare (2013) – filme online

47 Ronin – Ronin: 47 pentru răzbunare (2013) – filme online

47 Ronin – Ronin: 47 pentru răzbunare (2013) – filme online

47 Ronin – Ronin: 47 pentru răzbunare (2013) – filme online

Ronin: 47 pentru răzbunare este o aventură epică explozivă care marchează întoarcerea lui Keanu Reeves la filmele de mare anvergură.
După ce un războinic le ucide maestrul şi îi declară proscrişi, 47 de samurai rămaşi fără stăpân jură să se răzbune şi să-şi recâştige onoarea. Goniţi din casele lor şi împrăştiaţi prin tot ţinutul, aceşti ronini se văd nevoiţi să apeleze la ajutorul lui Kai (Reeves), un samurai de rang inferior, pe care odinioară îl repudiaseră, pentru a-şi croi drum printr-o lume de bestii mistice, vrăjitorii şi teroare fantasmagorică.
Acest renegat exilat şi devenit sclav devine cea mai mortală armă a lor, transformându-se într-un erou care le va da acestor rebeli depăşiţi numeric de duşman imboldul de a căuta nemurirea.
Ronin: 47 pentru răzbunare este regizat de Carl Rinsch (The Gift) şi produs de Scott Stuber (Ted, Identity Thief), Pamela Abdy (Identity Thief, Endless Love) şi Eric McLeod (Mr. & Mrs. Smith, Austin Powers series).
AP-12 ACORDUL PĂRINȚILOR PT. COPII SUB 12 ANI
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas
Se incarca greu? Aici vei gasi cateva instructiuni. Descarca ultima vesiune flash player
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt.Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome! Te rugam sa citestiregulamentu CLICK MAGIC HD
Share this games :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu