marți, 8 aprilie 2014

Home » , , , , , , , » Blood Ties – Legături de sânge (2013) -filme online

Blood Ties – Legături de sânge (2013) -filme online

Blood Ties – Legături de sânge (2013) -filme online

Blood Ties – Legături de sânge (2013) -filme online

New York, 1974. La cincizeci de ani, Chris (Clive Owen) tocmai a fost eliberat pentru bună purtare după mai mulţi ani de închisoare în urma unei crime violente. La poarta închisorii îl aşteaptă fratele său mai mic, Frank (Billy Crudup), un poliţist cu o carieră promiţătoare. El şi fratele său au fost dintotdeauna diferiţi, iar tatăl lor Leon (James Caan), care i-a crescut singur, pare să îl favorizeze pe Chris, în ciuda necazurilor lui. In speranţa că fratele său s-a schimbat, Frank este dispus să-i dea o şansă – îl primeşte în casă, îi găseşte un loc de muncă şi îl ajută să-şi reia relaţia cu fosta soţie, Monica (Marion Cotillard). Va reuşi Chris să se menţină pe calea cea bună?
  • Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas
    Se incarca greu? Aici vei gasi cateva instructiuni. Descarca ultima vesiune flash player
    In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt.Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
    Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome! Te rugam sa citestiregulamentul FilmeHD
Share this games :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu